2024 Voortvarend Starten PaardenInzicht
742489
post-template-default,single,single-post,postid-742489,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

2024 Voortvarend Starten

2024 Voortvarend Starten

Het jaar is net op gang en voor PaardenInzicht belooft het een veelbelovend en spannend jaar te worden: er staat een jubileum op de rol en de langverwachte lancering van mijn boek ‘Boost je Leiderschap’ komt eraan. Hou de updates daarover in de gaten en natuurlijk laat ik het weten wanneer de voorinschrijving voor het boek start!

Maar: vergeet niet in 2024 je eigen potentieel verder te ontwikkelen!

Daarbij draait het bij PaardenInzicht niet alleen om leiderschapscoaching en teambuilding, maar vooral om jouw persoonlijke en professionele groei. We verwelkomen je graag om te werken aan vaardigheden die jou verder brengen. En ja, dat doen we met onze prachtige viervoetige partners: paarden.

Waarom werkt dit?

Effectiviteit, efficiëntie en duurzame resultaten zijn sleutelwoorden als het gaat om de PaardenInzicht coaching met paarden. Waarom werkt dit? Een paard is puur natuur, zonder verborgen agenda of politieke spelletjes. Het kijkt niet naar status of positie; het reageert op het moment zelf. Die eerlijkheid en directheid vormen de kern van de krachtige coaching die we bieden. Hierdoor zijn paarden unieke coaches die tijdens de interactie direct feedback geven. Dat is van bijzondere waarde, omdat mensen feedback vaak uitstellen of het lastig vinden deze te geven. Deze directe feedback maakt het je mogelijk snel tot inzichten en oplossingen te komen.

Als je klaar bent om te groeien

Dus, als je klaar bent om te groeien, je vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe doelen te bereiken, nodigen we je uit om deel te nemen aan de workshops en programma’s bij PaardenInzicht. Maak van 2024 jouw jaar van ontdekking, groei en succes! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de kracht van coaching met paarden.

Samen gaan we vooruit.

PaardenInzicht is er klaar voor dit jaar iets groots neer te zetten! Jij ook? Neem dan contact op! Tot snel ????????????????

Vlodrop, 17 januari 2024

©PaardenInzicht Coaching en Training met Paarden | Margreet Noordanus

Afbeelding met een beetje van Dall.E 2 en een beetje van mezelf en Canva.com ????

Vragen of hulp nodig bij het plannen van je deelname? Wil je een offerte? Neem dan contact op!

Website: https://paardeninzicht.nl/

E-mail: info@paardeninzicht.nl

Telefoon: +31 (0)622360999

Vlodrop, 17 januari 2024 / Margreet Noordanus

Reageren of vragen? Graag! Stuur je mailtje naar info@paardeninzicht.nl

Zelf aan de slag? Neem dan contact op! Je kunt bellen naar: 06-22360999 of mailen naar info@paardeninzicht.nl

Aanvullend: wordt bij herhaling ervaren dat elkaar aanspreken lastig is, dan is een training om hiermee te oefen geen overbodige luxe. Boek bijvoorbeeld de training Aanspreken Lastig.

Meer informatie? Over PaardenInzicht en de coaching met paarden: www.paardeninzicht.nl

PaardenInzicht door de jaren heen, de eerder verschenen delen:

Meer lezen? Het gratis e-book 35 Redenen om je door Paarden te laten Coachen, kun je downloaden door: hier te klikken!

Nog meer lezen?

Video’s bekijken?

Publicaties Margreet Noordanus / PaardenInzicht

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.