E-book: Leiderschap en coaching - PaardenInzicht
16280
page-template-default,page,page-id-16280,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

E-book: Leiderschap en coaching

Effectiviteit en positieve samenwerking faciliteren en stimuleren en daarbij bijdragen aan een goede sfeer en een voor werknemers veilige werkvloer, zijn slechts een paar van vele de taken van een leidinggevende. Ook moet leiderschap in bedrijven er in resulteren dat resultaten en budget gehaald worden. Zonder leiderschap dat zowel taakgericht als mensgericht is en daarbij verbinding, efficiëntie en de omgeving niet uit het oog verliest, wordt het moeilijk dit te faciliteren en uiteindelijk te realiseren.

Hoe kun je leiderschap verder ontwikkelen? Hoe krijg je inzicht en hoe kun je werken aan verbeterpunten? Of preventief werken aan het voorkomen van problemen? Maak daarvoor gebruik van de checklist in het gratis E-book, hiermee worden aandachtpunten duidelijk.

 

Verder in dit E-book informatie over een effectief hulpmiddel bij preventie en het oplossen van problemen: leiderschap coaching met paarden.

 

Download het E-book om te lezen over de voordelen van leiderschap coaching met paarden en hoe dit je –op verrassende wijze- effectief kan ondersteunen bij de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden.