PaardenInzicht Margreet van PaardenInzicht: grote drive, resultaten, wens en de ontwikkeling van Fair Leadership
572198
post-template-default,single,single-post,postid-572198,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Margreet van PaardenInzicht: grote drive, resultaten, wens en de ontwikkeling van Fair Leadership

fair-leadership-by-paardeninzicht - www.fairleadership.com www.paardeninzicht.nl

Margreet van PaardenInzicht: grote drive, resultaten, wens en de ontwikkeling van Fair Leadership

Waarom doe ik wat ik doe? Wat is mijn drive, wat zijn de resultaten en wat wens ik? Daarover heb ik geschreven op de Fair Leadership site. Hieronder volgt deze blog, waarin je zowel verder kennismaakt met mij, als met PaardenInzicht als met Fair Leadership. Daarbij ontdek je dat de Fair Leadership Programma’s er niet van de ene dag op de andere waren……

Maar laten we beginnen bij het begin, lees hieronder verder!  

Grote Drive

De grote drive achter mijn in 2011 opgerichte bedrijf PaardenInzicht Coaching en Training met Paarden is mensen zowel professioneel als persoonlijk vooruithelpen. De kern hierbij is ervaringsgericht leren met paarden in combinatie met on- en offline begeleiding van organisaties, bedrijven, teams, groepen en individuele deelnemers.

Resultaten

De resultaten van deze combinatie lieten niet lang op zich wachten en leidden in de loop der jaren stapsgewijs tot de ontwikkeling van Fair Leadership by PaardenInzicht. Dit vanuit de resultaten en feedback van deelnemers, de altijd uniek leerzame aanwezigheid en actieve bijdrage van de paarden en de door mij diepgevoelde en door de jaren heen almaar groeiende wens naar door en door eerlijk, oftewel fair, leiderschap.

Wens

Van deze wens ben ik me lang niet bewust geweest en toen ik me dit eenmaal wel bewust werd en wist te benoemen, viel onvermijdelijk op dat ik hier bepaald niet de enige in ben. 

Fair en fairness en het gevoelde en/of ervaren gebrek daaraan spelen overal, daarbij is de laatste jaren evident dat er veranderingen nodig zijn die de roep om leiderschap dat in de basis fair is, doet groeien. 

Fair Leadership begint echter niet wereldwijd, het begint bij onszelf en vraagt naast onze inzet om persoonlijke en professionele vaardigheden waarmee we dit kunnen realiseren. De basis onder Fair Leadership leggen we zelf, door onze vaardigheden zodanig ‘op orde te hebben’ dat we daarmee vanuit onze drive daadwerkelijk een verschil kunnen (gaan) maken.

Het zijn dan ook deze vaardigheden die je in twee fasen (verder) ontwikkelt als je de Fair Leadership by PaardenInzicht programma’s volgt. Welke acht vaardigheden dit zijn en dat zij in de eerste fase bouwstenen en in de tweede fase componenten heten, lees je als je doorklikt naar: Fair Leadership in Organizations  of naar Fair Leadership in Personal development 

Weten hoe je hiermee aan de slag gaat en hoe geweldig het voor mij is met mijn werk en passie organisaties en deelnemers te begeleiden op weg naar het realiseren van persoonlijke, professionele en faire doelen? Lees dan verder!

Fair Leadership Vaardigheden

Zoals vermeld: het is voor mij echt geweldig in de praktijk te zien hoeveel verschil er met de acht Fair Leadership vaardigheden wordt gemaakt!

Faire Doelen & Fair Streven

Daarbij is het fantastisch te merken dat er zoveel deelnemers, organisaties, teams en groepen zijn met faire doelen waarmee zij daadwerkelijk een positief verschil maken. In die faire doelen en in hun fair streven herken ik mijn eigen drive en wat is er dan mooier dan te ervaren dat ik daar, door simpelweg mijn werk te doen, aan bijdraag? 

Kies je voor Fair Leadership by PaardenInzicht dan ga je afhankelijk van het programma waarvoor je kiest, aan de slag met het realiseren van je doelen op persoonlijk en/of professioneel vlak.

Waarbij je dan gebruik maakt van ervaringsgericht leren met paarden in combinatie met resultaatgerichte coaching en training en praktische huiswerkopdrachten waarmee je het geleerde direct in de praktijk brengt. Oftewel: je kunt vrijwel direct resultaten op persoonlijk en/of professioneel vlak boeken, een verschil maken of starten met het realiseren van je doelen en/of faire leiderschapsdoelen.

De Fair Leadership programma’s waren er niet van de ene op de andere dag, ze zijn sinds 2011 stap voor stap in de praktijk ontwikkeld. 

De programma’s zijn gevoed door de praktijk, kennis*, kunde, ervaring, ontvangen feedback en behaalde resultaten.  Daarbij is tevens veel aandacht besteed aan de flexibiliteit en de mogelijkheid de programma’s op maat in te zetten. Een absolute must voor mij omdat geen enkele organisatie, samenwerkingsverband of deelnemer (m/v/x) hetzelfde is!  

*Kennis opgedaan door middel van de trainingen Socratisch Coachen, het doen van een coachopleiding en volgen van talloze congressen, workshops, cursussen en trainingen op veel en divers gebied van coaching, coaching met paarden, leiderschap, communicatie en samenwerking. En verder door het voortdurend volgen van het laatste nieuws op mijn vakgebieden en het lezen van recent onderzoek en vak gerelateerde boeken.

Voor mij persoonlijk is het, als al even opgemerkt, echt fantastisch om met mijn werk en passie deelnemers, teams, groepen, samenwerkingsverbanden en organisaties te kunnen helpen verschil te maken en daardoor zelf een verschil te maken: wie wil dat nou niet? Al met al redenen genoeg er een schep bovenop te doen! 

Wat ik, het zal duidelijk zijn, in gang heb gezet met het ontwikkelen van het Fair Leadership by PaardenInzicht en bijbehorende programma’s die naadloos aan bij mijn streven organisaties en deelnemers gericht vooruit te helpen en sluit het tevens aan bij mijn doel met mijn werk een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en verspreiding van leiderschap dat in de basis fair is.

Waar kiest jouw organisatie voor? Waar gaan jullie als team voor? En jij?

Wordt het Fair Leadership in Organizations of valt de keuze op Fair Leadership in Personal Development?

I am in! Jij, jullie ook? Van harte welkom en let’s go!

Ga je voor Fair Leadership in Organizations?

Neem dan contact om te boeken en kennis te maken: bel 0622360999 of mail naar contact@fairleadership.com en geef aan dat uw organisatie gekozen heeft aan de slag te gaan met Fair Leadership in Organizations.

Fair Leadership in Organisations Program by PaardenInzicht

Kies je voor eenmalige teambuilding of korte individuele en team trajecten? Of wil je een training m.b.t. hoe je elkaar aanspreekt of een commerciële trainining?

Neem dan contact op voor een afspraak om of invulling te geven aan de teambuilding: bel 0622360999 of mail naar info@paardeninzicht.nl en geef aan dat u een oriënterende afspraak wilt maken.

Lastig?

Een keuze te maken?

Neem dan contact op voor een eenmalige brainstorm-afspraak! Deze afspraak verplicht u tot niets, vandaar dat uw eenmalige investering voor deze afspraak Euro 300,00 excl. BTW bedraagt. Bel 0622360999 of mail naar margreet-noordanus@paardeninzicht.nl of naar Margreet-Noordanus@fairleadership.com voor het maken van de afspraak, dan gaan we samen aan de slag voor uw organisatie en team(s).

WELKOM & Tot snel!

© Juni 2022 Fair Leadership by PaardenInzicht / Margreet Noordanus / PaardenInzicht

Vlodrop, 5 mei 2022

©PaardenInzicht / Margreet Noordanus

Ps: direct met Margreet contact opnemen? Bel of app dan naar 0622360999 of mail naar info@paardeninzicht.nl

#poweraanspreken #team #groep #individueel #samenwerken #communicatie #leiderschap #persoonlijkleiderschap

Video Ingredienten sucsesvolle PaardenInzicht training en coaching

 Meer lezen? Over wat PaardenInzicht doet? Lees dan verder!

PaardenInzicht helpt communicatie, samenwerkings- en leiderschapsproblemen oplossen. Dit doet PaardenInzicht out of the box door middel van effectieve en inzichtelijke trajecten, workshops en teambuilding met paarden.

Coaching met paarden lost problemen op door ze heel duidelijk, en tegelijkertijd op aanvaardbare wijze neer te zetten, waarna voor borging gezorgd wordt doordat een en ander direct in de praktijk toegepast kan worden.

Paardencoaching is zeer geschikt om in te zetten bij:

– het verkrijgen van inzicht in talenten en (verder) te ontwikkelen vaardigheden

– het oplossen van problemen met vaardigheden

– ontwikkeling en verbetering van communicatie, samenwerkingen (persoonlijk) leiderschap

– het verkrijgen van zelfinzicht

English below!

En verder wordt PaardenInzicht ingeschakeld als er sprake is van:

– persoonlijke problemen en problemen op de werkvloer

– ter verkrijging van inzicht in (persoonlijke) hindernissen en obstakels

– vastlopende en stokkende coachtrajecten

– als de (team) problematiek ‘onoverkomelijk’ lijkt

Meer weten? Het eerste gesprek is gratis en ik kom je graag meer vertellen over wat PaardenInzicht voor jou, je medewerkers en medewerksters, teams en bedrijf kan betekenen.

Leiderschapsprogramma’s en alle overige programma’s, trainingen en coaching zijn op maat en worden daarbij door heel Nederland gegeven. Vragen? Bel: 0622360999 of mail info@paardeninzicht.nl

ENGLISH: I often get the question: horse coaching, what do you use it for?

In answer to this question, here is a brief overview.

Horse coaching is very suitable to be used for:

– gaining insight in talents and skills to be (further) developed

– solving problems with skills

– Developing and improving communication, cooperation and (personal) leadership

– Obtaining self insight

Furthermore, PaardenInzicht is called upon when there is a question of:

– personal problems and problems on the work floor

– gaining insight in (personal) hurdles and obstacles

– Stagnant and deadlocked coaching processes

– When the (team) problem seems to be ‘insurmountable

Want to know more? The first conversation is free and I would love to tell you more about what Horse Insight can mean for you, your employees, teams and company.

Leadership programs and all other programs, trainings and coaching are tailor-made and delivered throughout the Netherlands. Questions? Call: 0622360999 or mail info@paardeninzicht.nl

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Boek direct: bel Margreet op 0622360999 of mail naar info@paardeninzicht.nl

Meer lezen over wat anderen over PaardenInzicht zeggen? KLIK HIER

© Juni 2021 PaardenInzicht / Margreet Noordanus

GOUDEN TIP: vraag om hulp.

Welke hulp en ondersteuning je nodig hebt is persoons- en situatie afhankelijk, en vind je het lastig om dit te bepalen?

Maak dan gebruik van de mogelijkheden die PaardenInzicht biedt: een sessie PowerInzichten zorgt voor inzicht, overzicht, (her)ontdekken van je vaardigheden, focus en scherpstellen van je doelen en de stappen die je daarvoor moet zetten.

Kosten? Euro 450,00 all inclusive* – boek direct: bel Margreet op 0622360999 of mail naar info@paardeninzicht.nl

Resultaat? Je boekt direct resultaat, gaat met praktische en direct uitvoerbare handvatten naar huis!

*All inclusive betekent dat je geheel ontzorgt bent en dat er veel inclusief is:  https://paardeninzicht.nl/wp-content/uploads/2017/10/PowerInzichten.pdf

Wat zeggen anderen over PaardenInzicht?

Een van de deelnemers** geeft aan:

  • Op natuurlijke wijze.
  • Openheid / vertrouwen.
  • Geen oordeelsvorming door de coach, dit als zeer plezierig ervaren.
  • Nooit het gevoel gehad dat de coach hem het wel even zou ‘vertellen’.
  • Zelf volop de mogelijkheid gehad te ervaren.

Een andere deelnemer** geeft na een traject aan:

  • 5 jaar na dato
  • Zit goed in mijn vel
  • Veel handvatten van onze paardencoaching kunnen gebruiken

**Geen naamsvermelding i.v.m. de privacy van deze deelnemers.

Boek direct: bel Margreet op 0622360999 of mail naar info@paardeninzicht.nl

PaardenInzicht – 10 jarig jubileum – 10 year anniversary

PaardenInzicht – 10 jarig jubileum

Deel 1 – in deze video een compilatie van een aantal van mijn favoriete momenten. De keuze was zo moeilijk dat er later een deel 2 volgt. VEEL KIJKPLEZIER!

PS: een aantal beelden zijn uit de begin jaren vandaar dat de kwaliteit soms wat minder is.

PaardenInzicht – 10 year anniversary

Part 1 – in this video a compilation of some of my favourite moments. The choice was so difficult that a part 2 will follow later. ENJOY WATCHING!

PS: some of the images are from the early years so the quality is sometimes a bit poor.

Luister ook de speciaal voor PaardenInzicht gecomponeerde jubileum muziek: ????

PaardenInzicht staat al 10 jaar – altijd klaar!

 © Margreet Noordanus / PaardenInzicht Takes you to the next level!

www.paardeninzicht.nl / info@paardeninzicht.nlPaardenInzicht ook in 2021 DE LEIDERSCHAPSSPIEGEL

Reageren of vragen? Graag! Stuur je mailtje naar info@paardeninzicht.nl

PS: zit je in een rollercoaster, zit je team erin en kun je of kunnen jullie daar wel wat hulp bij gebruiken? Laat het weten en wees welkom!

 

Luister ook het interview van Margreet op NPO2: Radio interview Margreet

Zelf aan de slag? Neem dan contact op! Je kunt bellen naar: 06-22360999 of mailen naar info@paardeninzicht.nl

Meer lezen? Het gratis e-book 35 Redenen om je door Paarden te laten Coachen, kun je downloaden door: hier te klikken!

Meer informatie? Over PaardenInzicht en de coaching met paarden:
www.paardeninzicht.nl

Ben jij gekalibreerd? Is je team gekalibreerd? Wat dat betekend? Lees de
blog https://paardeninzicht.nl/kalibreren/

Of bekijk de September 2020 video PaardenInzicht KALIBREREN

Margreet Noordanus Presentation

Margreet & Genius The Horse* zeggen: WELKOM!

Is elkaar aanspreken LASTIG? Dan is een training om hiermee te oefen geen overbodige luxe. Boek bijvoorbeeld de training Aanspreken Lastig.

*Genius The Horse is de nieuwe mascotte van PaardenInzicht – online zal je ‘m langs zien flitsen met PaardenInzicht nieuws, oneliners en aankondigingen.

TOP TIP: thuis aan het werk en moet je vanuit huis leidinggeven aan een team? Lees dan de blog: https://paardeninzicht.nl/vijf-tips-voor-een-optimale-teamsamenwerking-op-afstand-en-in-crisistijd/

Bekijk ook de September 2020 video PaardenInzicht KALIBREREN

Nog meer lezen?

Video’s bekijken?

Publicaties Margreet Noordanus / PaardenInzicht

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.