Niet alles is makkelijk te berekenen! - PaardenInzicht
100262
post-template-default,single,single-post,postid-100262,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Niet alles is makkelijk te berekenen!

https://paardeninzicht.nl/

Niet alles is makkelijk te berekenen!

Niet alles is zo makkelijk te berekenen als het gewicht van een paard…..

Iemands gevoel of gedrag is niet in cijfers uit te drukken, dit maakt het soms lastig om de resultaten van de coaching met paarden helder te maken. Al hoewel? Als je de resultaten leest in de blogs op deze website dan is er wel een sommetje te maken.*

Denk bijvoorbeeld aan stress vermindering…….. en bereken nu hoeveel het kost om iemand die uitvalt vanwege stressklachten te vervangen……!

Stress vermindering bereik je door het verbeteren van en werken aan o.a. communicatie, samenwerking en leiderschap – hierbij ondersteunt en helpt PaardenInzicht jou en je team!

Denk nu nog even aan de kosten van uitval vanwege stressklachten…… en ga voor jezelf na of de ROI op de paardencoaching van PaardenInzicht de moeite van het proberen waard is. Zo ja, bel Margreet dan op 0622360999 of mail: info@paardeninzicht.nl en vraag naar de mogelijkheden!

* Blogs waarin PaardenInzicht deelnemers vertellen zelf over impact en leermomenten:

Geen reactie's

Geef een reactie