PaardenInzicht Service: Nabespreken en Feedforward - PaardenInzicht
140472
post-template-default,single,single-post,postid-140472,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

PaardenInzicht Service: Nabespreken en Feedforward

PaardenInzicht Service: Nabespreken en Feedforward

Teambuilding of eenmalige workshops, worden vaak gezien als opzichzelfstaande onderdelen. Bij PaardenInzicht kijken we daar iets anders tegen aan. De PaardenInzicht Service stemt bij de voorbereiding van teambuilding of eenmalige workshop juist ook af op: aansluiting bij eerdere coachings, actuele thema’s, recente gebeurtenissen en/of gebeurtenissen uit het verleden die nog steeds een bepalende invloed hebben.

Op deze wijze kan teambuilding of een eenmalige workshop een structurele bijdrage leveren die niet stopt zodra een team de paardenbak verlaat!

Daarbij zorgen ingrediënten als: humor, samen aan de slag, een veilige leeromgeving, wat lekkers bij de koffie (of lunch, of borrel!) en de ruime mogelijkheid tot het stellen van vragen en reflecteren ervoor dat een team of groep, op een plezierige en inzichtelijke manier de dag (of het dagdeel) kunnen afronden.

Om een optimale leerervaring te borgen, blijft het hier niet bij: bij PaardenInzicht is de mogelijkheid voor deelnemers inbegrepen een reflectie en feedbackformulier in te vullen en hierop feedforward van de coach te krijgen. Ook een nabespreking met het team of de leidinggevende is opgenomen.

Terugkoppeling met Team

Vandaag, 5 december 2018 had ik zo’n nabespreking. Hoe leuk is het dan dat er een gezamenlijke lunch is georganiseerd en dat de feedforward kan worden gedeeld.

Deze keer zorgde de PaardenInzicht Service ervoor:

  1. dat het individuele stukje bij de deelnemer zelf bleef (d.m.v. een persoonlijke uitdraai met observaties van een deelnemer, waarover 1:1 vragen gesteld kunnen worden of vragen via de mail ingestuurd kunnen worden) en
  2. de observaties van het team feedforward gezamenlijk worden doorgenomen.

Heerlijk om het team een berg aan positieve feedforward te kunnen geven naar aanleiding van de prachtige interactie met het coachpaard tijdens de workshop. Dat op zich was vandaag al een Sinterklaascadeautje! Waar ik niet op rekende was dat er daadwerkelijk een witte-piet-met-zwarte-broek binnen kwam die zowel voor het team als voor de coach (bloos bloos) een pakje bij zich had. Dit alles maakte deze 5 december met recht een cadeautje!

Aan de slag? Bel of mail Margreet Noordanus voor meer informatie op 06- 22360999 of info@paardeninzicht.nl

Weten hoe dit werkt? Lees de blog: https://paardeninzicht.nl/daarom-weet-paard-meteen-hoe-vel-zit/

Geen reactie's

Geef een reactie