Christine Hartog raadt Paardeninzicht Training & Coaching with horses aan - 5 sterren aanbeveling! - PaardenInzicht
569364
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-569364,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Christine Hartog raadt Paardeninzicht Training & Coaching with horses aan – 5 sterren aanbeveling!

Tags
coaching professionals, communicatie, fair leadership, individuele coaching, leiderschap, leiderschapsontwikkeling, paardencoaching, power aanspreken, power inzichten, poweraanspreken, powerinzichten, samenwerking, team coaching
Over dit project
Margreet is zichzelf. What you see is what you get en dat is erg prettig.
Margreet is enorm enthousiast, een supporter én een kritisch kijker. Niets ontgaat haar, zeker waar het de paarden betreft. Wat ze ziet bij de paarden, weet ze feilloos te vertalen naar mijn vraag als coachee. Ze luistert aandachtig en is een kei in het voorhouden van de welbekende spiegel. Een paar rake vragen en ik zat op een spoor waarvan ik nog niet wist dat het bestond.
Margreet zet me ook in gang. Praktische opdrachten die me doen werken aan de volgende stap die ik te zetten had. Haar begeleiding tussen de sessies door heb ik als heel erg prettig ervaren. Haar support is echt enorm helpend.
Wat Margreet me geleerd heeft en wat voor mij heel waardevol is, is dat ik anders naar mijn paarden ben gaan kijken. Margreet heeft mij een stevige basis in paardencoaching gegeven, waardoor mijn paarden ineens mijn partners werden in plaats van ‘mijn hobby’.
Ik kan zowel de training als coaching van Margreet heel warm aanbevelen. De sprongen die je zult maken met haar sessies en trainingsuren zijn groot, doenbaar en met een blijvende impact.