Paardencoaching een essentieel onderdeel! - PaardenInzicht
107967
post-template-default,single,single-post,postid-107967,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Paardencoaching een essentieel onderdeel!

Paardencoaching een essentieel onderdeel!

Het effect van Paardencoaching: we mogen het elke dag faciliteren en de groei en ontwikkeling van individuele deelnemers (m/v) en teams meemaken. We ondersteunen bij het zetten van the next step en bij het opnieuw ontdekken van vaardigheden en talenten. Pracht werk! Genieten, niet alleen van de ontwikkeling van de deelnemers maar ook van de ontwikkeling en groei van Margreet en PaardenInzicht.

Vandaar dat er altijd feedback gevraagd wordt – het klinkt gek, maar het is heerlijk om feedback te krijgen, en het is geweldig dat de deelnemers de moeite doen om kritisch en opbouwend mij te helpen op weg naar fine tuning, aanpassingen van programma’s en coach onderdelen.

En dan op een dag komt er feedback – waar ik stil en verlegen van wordt, want dit is feedback van een zeer ervaren coach, deze coach liet me weten:

Voor iedereen is de paardencoaching een essentieel onderdeel in hun proces geweest. Voor een paar het sleutelmoment! Dik compliment voor jou en jouw werk.

Wow – super trots – dit staat na 7 jaar PaardenInzicht – op naar de volgende 7 jaar! En dat alles in de hoop dat de deelnemers ook de komende 7 jaar groeien, ontwikkelen, the next step zetten, hun vaardigheden in kunnen zetten en……. ja zeker, heel graag ook feedback blijven sturen!

Klik hier om contact op te nemen!

Eigen Bedrijf? Klik hier en lees meer!

Lees over de resultaten, de snelheid en hoe paardencoaching in zijn werk gaat, door op onderstaande foto te klikken.

Paardencoaching

 

Luister het interview over op NPO-radio 2 – met Margreet:

Artikel over Margreet, PaardenInzicht en paardencoaching: ROS_04_Paard_als_coach

 

Geen reactie's

Geef een reactie