Waarbij Helpen Paarden? PaardenInzicht
516902
post-template-default,single,single-post,postid-516902,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Waarbij Helpen Paarden?

PaardenInzicht Coaching en Training met Paarden - waarbij helpen de paarden - daar geeft Margreet Noordanus van PaardenInzicht in de blog een antwoord op.

Waarbij Helpen Paarden?

Waarbij helpen de paarden? Dit is van af de start in 2011 van mijn bedrijf een terecht veel gestelde vraag. In 2016 was het me inmiddels zo vaak gevraagd waar coaching met paarden zoal voor in wordt gezet, dat ik besloot om dat op een rijtje te zetten.

Eenmaal begonnen werd het best wel veel!

En al met al werd het zoveel dat ik het niet zomaar op een PowerPoint pagina paste: ik moest er maar liefst drie rijen van maken en daarmee was ik er eigenlijk nog niet ……. Vandaar dat de opsomming eindigde met ETC.

Toen ik in september 2021 deze PowerPoint erbij pakte, dacht ik dan ook: etc. is wel een heel ruim begrip.

Ik had ook alweer heel wat nieuwe punten om op deze lijst te zetten en vroeg me daarbij tevens af wat er volgens anderen beslist op moest komen. Deze vraag heb ik afgelopen september gesteld op LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook.

Via de diverse kanalen kwamen hier een aantal mooie aanvullingen op, waarbij ik tevens heb genoten van de verhalen die er gedeeld werden met betrekking tot onder andere de rust die je bij paarden ervaart.

Daarna heb ik de PowerPoint bijgewerkt, en het resultaat mag er wezen! De letters moesten nog wat kleiner………. Maar dat neem ik graag voor lief omdat ik jullie echt heel graag wil laten zien waarbij de paarden helpen! Eindresultaat? Zie hieronder de 2022 versie Waarbij helpen de paarden?

Waarbij helpen de paarden? Op deze lijst van de hand van Margreet Noordanus van PaardenInzicht Coaching en Training kun je zien waar paardencoaching zoal bij helpt! Afspraak, coaching of traject boeken? Bel 0622360999 of mail naar info@paardeninzicht.nl

Tip: draai deze lijst uit en kruis voor jezelf aan waar je op korte termijn aan wilt werken.

Gedaan?

Bepaal dan de volgorde van belangrijkheid en ga er mee aan de slag!

Vind je dat lastig?

Neem dan contact op via info@paardeninzicht.nl of bel me op 06223609999, voor het maken van een gratis online PowerAfspraak. En besluit je daarna een mini-traject of workshop PowerInzichten of PowerAanspreken te volgen? Dan krijg je daar Euro 50,00 korting op! Iemand vooruit helpen?

Bestel de PaardenInzicht  Giftcard of Cadeau Voucher

Vlodrop, 15 december 2021

Margreet Noordanus / PaardenInzicht

TOP TIP: thuis aan het werk en moet je vanuit huis leidinggeven aan een team? Lees dan de blog: https://paardeninzicht.nl/vijf-tips-voor-een-optimale-teamsamenwerking-op-afstand-en-in-crisistijd/

Is elkaar aanspreken LASTIG? Dan is een training om hiermee te oefen geen overbodige luxe. Boek bijvoorbeeld de training Aanspreken Lastig.

Reageren of vragen? Graag! Stuur je mailtje naar info@paardeninzicht.nl

Zelf aan de slag? Neem dan contact op! Je kunt bellen naar: 06-22360999 of mailen naar info@paardeninzicht.nl

 

© Margreet Noordanus / PaardenInzicht Coaching en Training met Paarden

www.paardeninzicht.nl / info@paardeninzicht.nl

Reageren of vragen? Graag! Stuur je mailtje naar info@paardeninzicht.nl

Zelf aan de slag? Neem dan contact op! Je kunt bellen naar: 06-22360999 of mailen naar info@paardeninzicht.nl

Meer informatie? Over PaardenInzicht en de coaching met paarden: www.paardeninzicht.nl

PaardenInzicht door de jaren heen, de eerder verschenen delen:

Meer lezen? Het gratis e-book 35 Redenen om je door Paarden te laten Coachen, kun je downloaden door: hier te klikken!

Nog meer lezen?

Video’s bekijken?

Publicaties Margreet Noordanus / PaardenInzicht

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.