Over PaardenInzicht
15340
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15340,page-child,parent-pageid-15257,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Over Paarden Inzicht

PaardenInzicht verzorgt sinds 2011 Training en Coaching met Paarden

Door de bijzondere paard-mens connectie hebben teams en individuele deelnemers bij PaardenInzicht de mogelijkheid niet alleen puur natuur maar ook ervaringsgericht problemen op te lossen en ervaringsgericht te leren.
​​
PaardenInzicht (KvK nummer 12060348, KvK code 85599) is in 2011 opgericht door Margreet Noordanus, die de drijvende kracht achter PaardenInzicht is. In PaardenInzicht komen Margreets passie om mensen effectief vooruit te helpen, de liefde voor paard en mens, ruim 44 jaar ervaring met paarden, het talent om paarden te begrijpen (horse communicator), opleidingen en een grote werkervaring samen. Dit zijn elementen die volop bijdragen aan de unieke ontwikkelingsmogelijkheden die PaardenInzicht aanbiedt. Deze ervaringsgerichte ontwikkelingsmogelijkheden biedt PaardenInzicht zowel aan het bedrijfsleven als aan particulieren – van teams tot individuele deelnemer.
​​​
Door de oefeningen die met het paard worden gedaan, kan direct een link worden gelegd tussen hetgeen de paarden lezen (spiegelen) en het dagelijks leven/werk. Doordat de deelnemer(s) daadwerkelijk ‘in de klei’ samen met het paard, heel gericht oefenen, krijgen zij niet alleen inzicht maar ervaren zij ‘aan den lijve’ het effect van hun handelen.​​
Is dit effect anders dan gewenst? Dan zorgen de specifiek ontwikkelde oefeningen dat de deelnemers kunnen onderzoeken hoe zij het gewenste effect kunnen bereiken. Is  de oplossing bereikt? Dan ervaren de deelnemers direct het resultaat. Waarna het geleerde direct in de praktijk op de werkvloer kan worden toegepast!

PaardenInzicht - Margreet Noordanus

Wie is Margreet?

Wie ben ik? Mijn kernwoorden zijn: paarden, mensen, kennis, kunde, ervaring, coach, verbonden, betrokken, objectief, leren, horse communicator, doelgericht, leren en ontwikkelen en zonnig.

Ik ben Margreet Noordanus, geboren en getogen in 1965 in Huizen (N.H.) en sinds 2000 woonachtig in het Limburgse Vlodrop. Van jongs af aan ben ik bezig met de paarden. Inmiddels heb ik ruim 45 jaar ervaring met het trainen, verzorgen, begeleiden en revalideren van paarden (dravers). In PaardenInzicht wordt dit gecombineerd met grote theoretische en praktische kennis en ruime ervaring met coachen en lesgeven.

PaardenInzicht jong geleerd

Ik zeg altijd dat je met paarden niet moet fluisteren maar communiceren!

Vandaar dat ik met paarden communiceer en niet met ze fluister. Mijn talent om paarden te begrijpen en met ze te communiceren gebruik ik om individuele deelnemers, teams en bijvoorbeeld families, op weg te helpen naar een beter begrip, groter inzicht, meer vertrouwen en betere samenwerking.

Naast mijn opleiding (coachen, paarden en coachen met paarden) heb ik een ruime werkervaring in het bedrijfsleven (diverse verantwoordelijke functies bij kleine bedrijven tot multinationals). Daarbij heb ik een grote interesse in: communicatie, samenwerking, begrip, leidinggeven, beslissen en werkprocessen. Over dit alles lees en leer ik dagelijks bij, wat mij in combinatie met mijn ervaring de unieke mogelijkheid geeft een link te leggen, tussen hetgeen de paarden in de interactie met mensen laten zien, en het dagelijks werk van de cursist.

Daarbij zorgt mijn doelgerichtheid ervoor dat iedere individuele deelnemer van werknemers, tot directeuren, tot managers en medewerkers geholpen wordt bij het ontdekken van aandachts- en verbeterpunten.  Werken aan deze punten zorgt er niet alleen voor dat de efficiëntie en de resultaten verbeteren. Maar zorgt ook voor (hernieuwd) plezier in onder andere het werk, het functioneren en dagelijks leven!

©2019 PaardenInzicht

Portfolio PaardenInzicht: KLIK HIER

Lees de missie en visie van PaardenInzicht: MISSIE EN VISIE PAARDENINZICHT

PaardenInzicht gaat zorgvuldig met uw gegevens om, hierover kunt u alles lezen in de privacy verklaring van PaardenInzicht, zie hiervoor: PaardenInzicht Privacy Verklaring. Heeft u daarna nog vragen? Dan kunt u altijd via info@paardeninzicht.nl contact opnemen.

PS: PaardenInzicht/Margreet Noordanus is tevens founder van het Scholenprogramma waarbij een klassikaal programma verzorgd wordt waarbij leerlingen zowel individueel als, als klas door middel van de non verbale interactie met een paard en door in actie te komen en te doen leren (samenwerken, zelfinzicht, vaardigheden, talenten, aandachtspunten, communicatie etc.) Zie www.scholenprogramma.nl 

Fotocredits: Kim Roufs

PaardenInzicht eigen paarden