Corona-crisis - PaardenInzicht
276844
post-template-default,single,single-post,postid-276844,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Corona-crisis

Corona-crisis

In deze blog staat de corona-crisis centraal, onderwerpen die aan bod komen zijn: iedereen die voor ons klaar staat, de patiënten en hun familie en dierbaren, regels en regelingen, social distancing en kijk om naar een ander. Tot slot komt aanbod wat je zoal kunt doen als social distancing je oren uit komt en wat je kunt doen als jij of je team last hebben van corona-stress.

Ten eerste

Allereerst een diepe buiging voor de zorg en voor allen die dag in dag uit vanwege hun werk in vitale sectoren voor ons klaar staan!

#stayhealthy #vragenstaatvrij #helpeenander

Ten tweede

Ten tweede veel sterkte aan alle corona-patiënten en hun familie en dierbaren – er wordt aan jullie gedacht!

Ten derde

Heel Nederland, heel de Wereld heeft met deze crisis en de gezondheids- en financiële gevolgen te maken. Problemen zijn groot, groter, aller grootste en soms zo groot dat ze niet te overzien zijn. Woon en werk je in Nederland, heb je hier een bedrijf? Kijk dan op de sites van de betreffende Ministeries voor financiële ondersteuning. Verder zijn er veel beroepsverenigingen, werkgeversverenigingen, adviesorganen en adviseurs, die je aan (gratis) advies kunnen helpen: google en VRAAG!

Ten vierde

Jij, wij, iedereen die midden in de corona-crisis zit. Hou je alsjeblieft aan social distancing, volg de regels, raadpleeg bij twijfel de site van het RIVM en de betreffende Ministeries en volg de instructies met betrekking tot gezondheid en binnenblijven.

Ten vijfde

Het wordt steeds gezegd en geroepen: help een ander, kijk om naar een ander, help de buren, vergeet de kwetsbaren die alleen zitten niet en doe bijvoorbeeld mee aan de #berenjacht voor de kinderen (wel weer regels voor afstand etc. in de gaten houden).

In deze blog staat de corona-crisis centraal, onderwerpen die aan bod komen zijn: iedereen die voor ons klaar staat, de patiënten en hun familie en dierbaren, regels en regelingen, social distancing en kijk om naar een ander. Tot slot komt aanbod wat je zoal kunt doen als social distancing je oren uit komt en jij of je team last hebben van corona-stress.
PaardenInzicht Beren Jerry en
Tom de Blauwe Engelse Beer zijn inmiddels al heel wat keren gespot!

Ten zesde

Komt de social distancing je oren uit? Zitten jij en je team vanwege corona vast aan thuiswerken? Werk je thuis en geef je je kinderen thuisonderwijs? Heb je het gevoel dat je letterlijk en figuurlijk niet van je plek kunt komen? Ligt je bedrijf stil? Last van veel extra stress?

Tip: ga dan positief aan de slag: help een ander, blijf verbonden, volg webinars of online-cursus, videobel met mensen uit de risico groep, doe mee aan een van de vele challenges, ontwikkel een eigen initiatief.

En als team: ga hier wekelijks over in gesprek aan (via zoom of zo), bekijk welke positieve zaken er zijn, wat om verbetering of aanpassing vraagt, spreek actiepunten af en kom daar een week later op terug.

Kun je niks bedenken? PaardenInzicht werkt van huis uit en ik help je graag aan een goed idee. Ook zonder een paard bij de hand te hebben geef ik je PaardenInzicht mee, dus: neem contact op (en geen zorgen: eerste gesprek is altijd gratis en vast en zeker ontdek je tijdens dat gesprek een handvat om mee verder te kunnen).

Neem contact op via:

www.paardeninzicht.nl info@paardeninzicht.nl tel 0622360999.

Volhouden, doorzetten en vooral blijf verbonden en met een diepe buiging voor de zorg en voor allen die dag in dag uit vanwege hun werk in vitale sectoren voor ons klaar staan!

#stayhealthy #vragenstaatvrij #helpeenander

Datum: 25-3-2020

PaardenInzicht helpt jou en je team tijdens en na de corona-crisis snel op weg naar succesvolle en plezierige samenwerking en betere communicatie. Bel: 06222360999 of mail info@paardeninzicht.nl

Richt je op de toekomst! Ga NU aan de slag met je leiderschap! Bel: 06222360999 of mail info@paardeninzicht.nl

In mijn praktijk van PaardenInzicht Coaching en Training met Paarden is de ervaring dat non verbale communicatie en het effect daarvan steevast worden onderschat, ongeacht welk belang of percentage een deelnemer daar aan hangt. Weten hoe je hier met paardencoaching aan werkt? Lees dan de blog: paardencoaching

Aanspreken is een belangrijk onderdeel van leiderschap, het is ook een beladen onderdeel want over hoe je iemand het beste kunt aanspreken zijn heel wat theorieën. #paardencoaching #leiderschap #leren #samenwerking #communicatie #aanspreken #aangesprokenworden #aansprekenhoedoejedat #paardeninzicht

Aanspreken lastig? Doe er wat aan, lees er alles over in de blog: https://paardeninzicht.nl/aanspreken-hoe-doe-je-dat/

©2020 Margreet Noordanus / PaardenInzicht

Hoe kun je je team voortaan wel meenemen in je missie? Lees de blog: https://paardeninzicht.nl/zo-neem-je-je-team-voortaan-mee-in-je-missie/

#paardencoaching #leiderschap #leren #samenwerking #communicatie #aanspreken #aangesprokenworden #aansprekenhoedoejedat

Coachlocaties door heel Nederland beschikbaar, deze worden geregeld op basis van beschikbaarheid en in combinatie met wensen, het programma en budget van de opdrachtgever. Onderstaand een overzicht, en staat uw regio er niet bij? Laat het weten: stuur een mailtje of bel: 06-22360999 (+31(0)622360999).

Internationaal? Buiten Nederland en zelfs buiten Europa? Geen probleem -laat het weten– PaardenInzicht werkt over heel de wereld, zo lang er maar paarden en een coachlocatie in de buurt zijn!

Link naar de zakelijke tarieven Nederland

Over PaardenInzicht in de pers bij WIJLIMBURG: https://www.wijlimburg.nl/nieuws-overzicht/limburg-leads-het-paard-als-managerstrainer/

Blog Media Mirror: Conclusie: PaardenInzicht is dé partner op het gebied van management training en coaching

Link naar contactformulier

Geen reactie's

Geef een reactie