2018 - Reacties Deelnemers - PaardenInzicht
141043
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-141043,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

2018 – Reacties Deelnemers

Over dit project

Greep uit de reacties 2018 van Team tot Individueel van MKB tot Multinational van traject tot eenmalige workshop. Deze reacties zijn door PaardenInzicht ontvangen via de email als via ingezonden opdrachten en/of reflectieformulieren. Omwille van privacy zijn namen en inzendings- en/of coachingsdata niet vermeld.

Deelnemer team-traject via de mail: Als eerste nogmaals dank voor een geweldige coaching dag gisteren. Ik heb het als zeer fijn ervaren en was onder de indruk van mij collega’s. En via Facebook: Het was een topdag.

Deelnemer n.a.v. de vraag wat heeft het paard je laten zien? Paard volgde zonder een woord te zeggen hahahahaha ?

Via email: Bedankt voor de leervolle cursusdag. Ik heb echt genoten en vond het ontzettend leuk om met de paarden te werken.

Reactie deelnemer n.a.v. individuele coaching: Ik ben zelf iemand die graag iets voor anderen doet en mensen graag helpt. Bij de training werd ik uitgedaagd door “iemand die de grenzen bij mij opzocht”. De training heeft mij handvatten gegeven om mijn grens te bepalen.

Reactie via email: Ik vond het wel een bijzondere ervaring doordat het paard eigenlijk heel goed voelt wat ik zelf denk en voel op. Het gaf me overigens ook veel energie en een zelfverzekerder gevoel dat het paard ook werkelijk liet zien hoe ik me nu voel.

Reactie via email: Tijdens de coaching in mei kwam er bij mij vooral naar boven dat ik mijn grenzen duidelijk(er) moet aangeven en wel eens net wat harder mag zijn naar anderen zodat de klant mij bijvoorbeeld niet laat leiden. Na deze coaching ben ik daar goed over na gaan denken en er vooral tijdens het werk, maar ook privé, op gaan letten.

Wat vond u van het theoretische gedeelte? Duidelijk en verhelderend.

Wat vond u van het theoretische gedeelte? Interessant.

Kunt u aangeven hoe het theoretische gedeelte verbeterd kan worden? Ik zou niet weten. Het verhaal was duidelijk, en als ik vragen had kreeg ik een goed antwoord.

Wat vond u van het praktische gedeelte? Ik vond het een hele fijne ervaring om te werken zowel met jouw als met het paard.

Wat vond u van het praktische gedeelte? Heel bijzonder en heeft veel indruk gemaakt.

Kunt u aangeven hoe het praktische gedeelte verbeterd kan worden? Ik heb geen verbeterpunten.

Als u een rapport cijfer mag geven tussen 1 en 10, wat is uw cijfer dan? 9.

Heeft u nog een vraag aan uw coach, aarzel dan niet om deze vraag hier te noteren:

Geen vraag, wel de mededeling dat ik het in “10 stappen doel”  inmiddels gehaald heb!

[activecampaign form=5]