Particulieren - coaching met paarden
15420
page-template-default,page,page-id-15420,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Particulieren

PaardenInzicht helpt particulieren individueel, echtparen, gezinnen, intervisie en vriendengroepen, oplossingsgericht op weg naar: meer zelfinzicht, groei en ontwikkeling, en het vinden van en werken aan persoonlijke aandachtspunten en verbeteren van de samenwerking.
Coaching met paarden lost problemen op door ze heel duidelijk, en tegelijkertijd op aanvaardbare wijze neer te zetten. Je kunt er direct mee aan de slag.

Resultaten zijn verbluffend want de feiten worden verteld door een paard. Vergeet niet: paarden spreken altijd de waarheid. Ze weten niet beter….

Kernwoorden PaardenInzicht: hartelijk, welkom, betrokken, verbonden, ervaringsgericht leren, inzicht, oefenen en bijstellen, direct succes ervaren en altijd tijd voor nog een vraag!

Hoe werkt het?

Hoe gaat de coaching met een paard in zijn werk?

De individuele deelnemer of bijvoorbeeld de familie of vriendengroep hoeven niet op het paard te zitten! Zij kunnen met beide benen op de grond blijven. Ook hoef je bij PaardenInzicht niet buiten in de regen of modder te staan: elke coachlocatie –in de buurt van de klant- is voorzien van een binnenbak. In de interactie kunnen, nadat er inzicht verkregen is, direct oplossingen getest worden en je kunt meteen het succes ervaren van nieuwe oplossingen!

Door contact te maken met een paard en vervolgens samen met het paard gericht oefeningen –altijd op de coachvraag afgestemd- krijgt een team of individuele deelnemer non verbale feedback van het coachpaard.

In de interactie met een paard, geeft een paard meteen feedback! Dat is handig want mensen stellen vaak feedback uit of durven deze om allerlei redenen niet te geven. Met de directe feedback kan een groep of individuele deelnemer direct aan de slag. Het paard is daarbij: puur natuur, direct, in het hier en nu, kijkt niet naar rang of stand, heeft geen dubbele agenda, is niet verwikkeld in een ‘politiek spel’.

Effectief, efficiënt en blijvende resultaten en kost-efficiënt zijn dan ook de vier kern begrippen als we het hebben over coaching met paarden. Het unieke van het paard als coach is niet makkelijk te omschrijven – in de testimonials zie je dit al terug. Toch is de paardencoaching niet nieuw en ook geen modeverschijnsel, hierover en over het hoe en waarom van het paarden als coach: Het Paard als Coach of luister het radio interview van Margreet op NPO2: Radio interview Margreet