Commerciële Communicatie i.s.m. Lead2meet - PaardenInzicht
251270
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-251270,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Commerciële Communicatie i.s.m. Lead2meet

Tags
coaching, commercieel, communicatie, executive coaching, leiderschap, paardencoaching, paardeninzicht, samenwerking, trainingen
Over dit project

In opdracht van Lead2meet verzorgt PaardenInzicht een onderdeel paardencoaching in de commerciële communicatie trainingen voor onder andere : Pevo & Traas (beiden in 2019) en Houben Souren (2017).

Traas Ongediertebestrijding Zuidoost Nederland poste op de FB pagina op 12 november 2019: Vandaag een super leerzame training mogen volgen met ons team! Bedankt Paardeninzicht Training & Coaching with horses en Lead2Meet.

Een andere reactie die wij (Lead2meet en PaardenInzicht via de mail in november 2019, naar aanleiding van een van de training Commerciële Communicatie mochten ontvangen was als volgt:

Dank je wel voor de foto’s en de PowerPoint presentatie maar vooral voor de leerzame dag. Het was een ontzettend leuke dag waar hier op kantoor nog vaak naar verwezen wordt. Wat mij erg opvalt is dat niemand achteraf negatief is, iedereen haalt er zijn eigen voordeel uit en gebruikt een deel wat voor hem/haar op dat moment relevant is. Erg mooi om te zien!

Succesvolle trainingen Commerciële Communicatie Trainingen www.paardeninzicht.nl in samenwerking met Lead2meet

Commerciële Communicatie Trainingen: praktijk, theorie, casussen en plezier – tevens: goede verzorging van de innerlijke mens!

En naar aanleiding van de training die wij gezamenlijk verzorgden op 21 november 2019 bij Manege Het Keelven te Someren, poste Judith Oostra van Lead2meet het volgende:

Wat een super training weer! Vandaag ontvingen PaardenInzicht Training en Coaching met paarden en Lead2Meet de tweede groep van Pevo van Montfort uit Roermond. Heerlijk hoe iedereen zich voor 100% heeft ingezet en direct aan de slag ging met de ontvangen tips. Daar krijg ik energie van!

Commerciële Communicatie Training i.s.m. Lead2meet

PaardenInzicht verzorgd een inzichts-onderdeel in de trainingen Commerciële Communicatie Training van Lead2meet.

Deze training doen? Neem contact op met Margreet info@paardeninzicht.nl – tel 06-22360999 of neem contact op met Judith info@lead2meet.nl – tel 0475-210190 of mobiel 06-46814897

Meer lezen? Lees dan:

https://paardeninzicht.nl/commerciele-communicatie-training/