PaardenInzicht Ontdek de Kracht van Paardencoaching voor een Succesvol 2024!
739249
post-template-default,single,single-post,postid-739249,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Ontdek de Kracht van Paardencoaching voor een Succesvol 2024!

Hoe overwin je dit? Bij PaardenInzicht Coaching en Training leren jij en je team dit soort uitdagingen met succes te trotseren. www.paardeninzicht.nl info@paardeninzicht.nl

Ontdek de Kracht van Paardencoaching voor een Succesvol 2024!

Ontdek de Kracht van Paardencoaching voor een Succesvol 2024!

Stel je voor: een uitdagend obstakel met modder, water en kou! Heb je het beeld? Dit obstakel staat symbolisch voor de hindernissen waar je team doorheen moet. Hoe overwin je dit? Bij PaardenInzicht Coaching en Training leren jij en je team dit soort uitdagingen met succes te trotseren.

Bij PaardenInzicht draait het allemaal om het oplossen van communicatieproblemen, het versterken van samenwerking en het ontwikkelen van effectief leiderschap. En dat doen we met behulp van paardencoaching, onze specialiteit op basis van diepgaande kennis, vaardigheden en ervaring.

Maar hoe werkt dat dan precies?

Je hoeft niet op het paard te klimmen, geen regen, modder of kou te trotseren. Onze coachlocaties, altijd in de buurt van jou (en je team), hebben een binnenbak zodat je droog en zonder modder aan je voeten aan de slag kunt!

In deze unieke aanpak ontvang je directe, onverbloemde feedback van onze vierbenige coaches. Hoe? Door contact te maken met een paard en samen gerichte oefeningen te doen die altijd aansluiten op de coachvraag. Deze interactie geeft je zonder woorden letterlijk een andere kijk op bijvoorbeeld een situatie, een figuurlijk uitdagend obstakel en je vaardigheden, waardoor je direct inzichten krijgt.

De voordelen van deze aanpak zijn groot: het is snelwerkend en de resultaten worden vaak snel geboekt. Waarbij je kunt denken aan resultaten in de vorm van een duidelijk verbeterde samenwerking en communicatie. En verder aan het ontdekken en (opnieuw) benutten van competenties, en versterking van leiderschap.

Waarom paarden?

Het paard, puur en eerlijk, biedt directe feedback zonder vertraging of verborgen agenda’s. Ze zijn meesters in directe communicatie, zonder uitstel of verborgen intenties. Het zijn topcoaches die altijd in het hier en nu zijn en geen politieke spelletjes nodig hebben. Dat maakt de resultaten effectief, efficiënt en blijvend.

De kracht van paardencoaching is moeilijk in woorden te vatten, maar onze testimonials vertellen het verhaal van transformatie en groei. Dus, als je op zoek bent naar directe, krachtige en duurzame oplossingen voor je team of voor jezelf, overweeg dan de magie van paardencoaching bij PaardenInzicht. Kom, ontdek en groei samen met ons!

PaardenInzicht wenst iedereen warme feestdagen, een gezond en succesvol 2024 vol prachtige ontdekkingen en groei met behulp van paardencoaching!

Meer weten?

Het eerste gesprek is gratis en ik kom je graag meer vertellen over wat PaardenInzicht voor jou, je medewerkers en medewerksters, teams en bedrijf kan betekenen.

Leiderschapsprogramma’s en alle overige programma’s, trainingen en coaching zijn op maat en worden daarbij door heel Nederland gegeven. Vragen? Bel: 0622360999 of mail info@paardeninzicht.nl

 

ENGLISH: I often get the question: horse coaching, what do you use it for?

Horse coaching is very suitable to be used for:

– gaining insight in talents and skills to be (further) developed

– solving problems with skills

– Developing and improving communication, cooperation and (personal) leadership

– Obtaining self insight

Furthermore, PaardenInzicht is called upon when there is a question of:

– personal problems and problems on the work floor

– gaining insight in (personal) hurdles and obstacles

– Stagnant and deadlocked coaching processes

– When the (team) problem seems to be ‘insurmountable

Want to know more? The first conversation is free and I would love to tell you more about what Horse Insight can mean for you, your employees, teams and company.

Leadership programs and all other programs, trainings and coaching are tailor-made and delivered throughout the Netherlands. Questions? Call: 0622360999 or mail info@paardeninzicht.nl

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Boek direct: bel Margreet op 0622360999 of mail naar info@paardeninzicht.nl

Meer lezen over wat anderen over PaardenInzicht zeggen? KLIK HIER

© September 2023 PaardenInzicht / Margreet Noordanus

Reageren of vragen? Graag! Stuur je mailtje naar info@paardeninzicht.nl

 

Luister ook het interview van Margreet op NPO2: Radio interview Margreet

Zelf aan de slag? Neem dan contact op! Je kunt bellen naar: 06-22360999 of mailen naar info@paardeninzicht.nl

Meer lezen? Het gratis e-book 35 Redenen om je door Paarden te laten Coachen, kun je downloaden door: hier te klikken!

Meer informatie? Over PaardenInzicht en de coaching met paarden:
www.paardeninzicht.nl

Ben jij gekalibreerd? Is je team gekalibreerd? Wat dat betekend? Lees de
blog https://paardeninzicht.nl/kalibreren/

Of bekijk de September 2020 video PaardenInzicht KALIBREREN

Margreet Noordanus Presentation

Is elkaar aanspreken LASTIG? Dan is een training om hiermee te oefen geen overbodige luxe. Boek bijvoorbeeld de training Aanspreken Lastig.

TOP TIP: thuis aan het werk en moet je vanuit huis leidinggeven aan een team? Lees dan de blog: https://paardeninzicht.nl/vijf-tips-voor-een-optimale-teamsamenwerking-op-afstand-en-in-crisistijd/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.